Reklamlar tüketicilerin dikkatini çekmek ve hedefledikleri kitlelere ulaşmak için her geçen gün daha farklı mecralara yerleştirilmeye devam ediyor. Yazar kasa rulolarının arkasına basılan reklamların ardından bir yeni uygulama daha geldi: Ad.d.box

Restoran ve kafelerin hesap pusula kutularına yerleştirilen yedi inçlik LED ekranlar sayesinde hedef kitleye doğrudan ulaşmak mümkün. Bu kutularda yayınlanacak olan reklamlar bir tasarım kısıtlamasına tabi değil, uygulamadan yararlanmak isteyen her mekan için ayrı kutular tasarlanıyor ve bu kutuların tasarımında mekan sahiplerinin istekleri ve ihtiyaçları göz önünde tutuluyor. İçindeki ekran sayesinde Ad.d.box'larda tıpkı televizyon reklamları gibi sesli ve görüntülü reklamlar yayınlamak mümkün. Ad.d.box reklamlarının bir alt süre ya da mekan sınırlaması yok. Bir hafta süre ile yayınlanmak üzere, sadece tek bir mekanda da reklam yayınlamak mümkün.

Uygulama halen İstanbul'da gerçekleşiyor. İlk reklamvereni de Alametifarika ekibi tarafından hazırlanan özel bir reklam filmi ile Garanti Bonus. İstanbul'da bir çok mekanla anlaşması bulunan Ad.d.box'un fikri Cem Stamati'ye ait.  

Arşiv

Etiketler