Facebook'ta açtığı sayfa ile gençlere istedikleri çeşitli hediyeleri gönderen ve bunu kendince bir sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiğini söyleyen “Abilerin Abisi” oldukça ilgi çekmişti. Viral bir reklam uygulaması olduğu yönünde görüşler olsa da, ihtiyaç duydukları hediyeleri alan gençler durumdan son derece memnundu.

Birkaç gün önce Abilerin Abisi sayfaya yazdığı bir iletide bütçesinin biraz zorlanmaya başladığını ve bu projede yer almak isteyen çeşitli markalar olduğunu yazmış ve gençlere “Yanımıza bir marka alsak nasıl olur?” diye sormuştu. Abilerin abisinin viral bir çalışma olduğu şüphelerini kuvvetlendiren bu iletinin ardından Abilerin Abisi sayfada bundan sonra CardFinans Go ile gençlere yardım edeceğini açıkladı. “Onlar gençliğin resmi sponsoru, ehh kendi çapımda ben de” diyen Abilerin Abisi, Finansbank'ın gençlere çeşitli avantajlar sunan kartı Go ile sürprizlerine devam edeceğini de ekliyor.

Abilerin Abisi, bir süredir reklam kampanyalarını Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay ile yürüten Finansbank'ın bu kampanyalarda kullandığı “Babanız olsa, böyle güzellik yapmaz” sloganı ile de uyumluluk gösteriyor.

Arşiv

Etiketler