Nike Markası, Nihat Kahveci, Arda Turan, Milli Basketbolcu Kerem Tunçer, Hakan Balta'nın içerisinde yer aldığı bir reklam filmi çekti. Reklam filminde “Geleceği Sen Yaz” isimli video içinde Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink te sporculara katıldı.

Nike'ın bu reklam kampanyasında rol alan sporcular, filmde, gol olmayan şutun, bir ülkenin futbol ile ilgili bakış açısını ne şekilde değiştirdiği anlatılmakta. Reklam filminde Arda Turan, milli maçta attığı şut direkten dönmekte, bu sırada Türkiye'de yaşam futbol adına durmakta. Piknik alanları için futbol sahaları kullanılmaya başlanıyor. Ağlar balık ağı olarak, kupalar çiçek saksısı olarak kullanılmaya başlanıyor.

Arda'nın samimi arkadaşı Kerem Tunçeri Arda'nın telefonlarını açmıyor. Nihat Kahveci futbolu bırakıp,uzamış sakalla balık avlıyor. Yani Türkiye futbolu yaşamından çıkarıyor. Arda ise, milli takım idmanından önce, tek başına, öncesinde kaçırmış olduğu şutu tekrar tekrar çalışırken görüntüleniyor. Son kısmında da, Guus Hiddink ve milli futbolcular Nihat, Hakan, Arda'ya katılıp Türk Milli Takımının geleceğini kaleme alıyor.

Özer Feyzioğlu'nun yönetmenliğini yaptığı reklam filminin çekimleri üç günde bitti. Yüz kişilik çekim ekibi çalıştı. pek çok Nike filminde futbol aksiyon planlarının koreografisini yapan Andy Ansah'ın da yer aldığı çekimler, Vefa Stadyumu, Etiler, Nişantaşı, Ali Sami Yen Stadyumu, Zeytinburnu ve değişik semt ve mekanda yapıldı.  

Arşiv

Etiketler