7Up şubat ayından itibaren raflarda yeni logosunu taşıyan ürünleriyle yer alacak. Yeni logonun ‘daha basit daha iyidir' fikrini tüketicilere aktarmak için tasarlandığını söyleyen ürün müdürü Lucy Harman, daha modern bir yaklaşımı da yansıtmak istediklerini söyledi.

7Up, Diet 7Up ve 7Up Kiraz üzerinde kullanılan yeni logo, eski logonun yazıyı vurgulayan tasarımı aksine ürün çeşitliliğine gönderme yapıyor.

McCann Erickson Sosyal Medya Haftası Dünya İle Aynı Anda İstanbul'da

7-11 tarihlerinde New York, San Francisco, Roma, Paris, Toronto, Sao Paulo, Londra ve Hong Kong başta olmak üzere birçok şehirde aynı anda düzenlenecek olan Sosyal Medya Haftası konunun uzmanları başta olmak üzere birçok uzman ve meraklıyı İstanbul'da bir araya getirecek.

Ev sahipliğini Bilgi Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Nublu ve Blogger's Base'in yapacağı organizasyonda, sosyal medya uzmanı yöneticiler yanında, uluslararası temsilciler, Kürşat Başar, Hayko Cepkin, Burcu Esmersoy, Ekşi Sözlük yazarları gibi konuşmacılar da yer alacak. Sosyal Medya Haftasına katılım tamamen ücretsiz.

Arşiv

Etiketler