Yaklaşık 140 yıllık bir uzaktan satış şirketi olan Fransız kökenli La Redoute Türkiye'ye geldi. Pinault – Printemps – Redoute (PPR) Grup şirketinin parçası olan firma 1873'te Fransa'nın Roubaix kasakasında kuruldu. Şirket 23 ülkede faaliyetlerini sürdürüyor. La Redoute aynı zamanda 30 ülkede 20 bin kişiyle çalışmalarını sürdüren Redcats Group'a bağlı kuruluşlardan birisi.

La Redoute'un kendine ait 18 markası var, bunun yanında da dünyaca ünlü birçok ev dekorasyonu ve moda markasının da satışını gerçekleştiriyor. Şirket online sipariş ve satış alanında Avrupa'da oldukça yaygın. PPR Grup Fnac, Puma, Redcats, Conforma gibi lider markaların yanında Alexander McQueen, Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci, Stella McCartney ve Sergio Rossi gibi prestij markalarını da bünyesinde barındırıyor.

La Redoute Fransa başta olmak üzere, Avusturya, Belçika, Güney Kore, İngiltere, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Güney Kore, Hırvatistan, Lübnan, Lüksemburg, Malta, Norveç, Rusya, Slovenya ve Yunanistan'da faaliyet gösteriyor.

Arşiv

Etiketler