İFO İstanbul Fuar Hizmetleri tarafından düzenlenen açıkhava reklamcılığı fuarı SIGN, 30 ülkeden yüzlerce markanın katılımıyla Pazar gününe kadar sürecek. “Açıkhava'da limit yok” sloganıyla başlayan fuar, reklam ajanslarından, marka müdürlerine kadar sektörde yer alan tüm uzmanları bir araya getiriyor. Açık hava reklamcıları derneği olan ARED tarafından tabela ustası ressamların, el emeklerinden oluşan bir sergi de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Reklam panoları, dijital baskı malzemeleri, boya ve mürekkep gibi, Açıkhava reklamcılığın önemli materyallerinin sergilendiği fuara ilgi yoğundu. Açıkhava reklamcılığı için tasarlanan tüm teknolojilerin ilk kez görücüye çıktığı fuar, sadece Türkiye için değil, tüm Ortadoğu, Orta Asya ve balkanlardan oluşan büyük bir topluluk için de önem taşıyor. 60'ı aşkın ülkeden 20 bin kadar misafirin gelmesi bekleniyor.

4 Aralık 2011 Pazar gününe kadar ziyaretçilerini bekleyen SIGN İstanbul 2011 fuarıyla ilgili detaylı bilgiyi www.signistanbul.com adresinde bulabilirsiniz.  

Arşiv

Etiketler