2019/8 Blog Arşivi

Google Reklam Negatif Anahtar Kelime Önemi

Negatif anahtar kelime olarak adlandırılan kelimeler, standart anahtar kelime eşleme seçeneklerinin aksine arama sonuçlarında belirlenmiş kelimelerde reklamlarınızın görüntülenmesini engellemek amacıyla kullanılır. Optimizasyon yönetimi ve kelime eşleme seçeneği türü olan negatif anahtar kelimeler kullanıldığı zaman reklamlarınızın görüntülenmesini istemediğiniz anahtar kelimelerde görüntülenmesini engelleyebilirsiniz. 


Devamı için tıklayınız ...
E-Ticaretinizi Büyütecek Dijital Reklam Fikirleri

E-ticaret dünyasında yer alabilmek ve başarılı bir şekilde bu dünyadaki varlığınızı sürdürülebilir hale getirmek istiyorsanız, bazı özel detaylara dikkat etmeniz gerekiyor.

İlk etapta e-ticaret sitelerinin müşterilerinin psikolojilerini çözümlemesi gerektiğini unutmamalısınız. İndirimler, hitap şekilleri ve hatta e-ticaret mağazanızdaki ürün ve kategori dizilimleri bile psikolojik etkiler göz önünde bulundurularak düzenlenmektedir. Müşteri kitlenizi doğru şekilde analiz ederek, onların davranışlarına uygun hamleler geliştirirseniz dijital reklam çalışmalarınızın daha başarılı olabilmesini sağlayabilirsiniz.


Devamı için tıklayınız ...
Yandex Reklam Engelleme Nasıl Yapılır

Rusya çıkışlı arama motoru Yandex’in reklamlarını farklı yöntemler kullanarak engelleyebilirsiniz. Bunun için 3. parti programlar kullanabilir veya Yandex’in açık kaynak kodlu olarak Chromium altyapısı ile geliştirdiği Yandex Browser’ı da kullanabilirsiniz. Kendi internet tarayıcısına reklam engelleme özelliği getiren Yandex, kullanıcıların 3. parti yazılımlara ihtiyaç duymadan reklamları engelleyebilmesini sağlamaktadır.


Devamı için tıklayınız ...