2019/5 Blog Arşivi

En İyi Bumper Video Reklam Örnekleri

Kullanıcı davranışları dikkate alınarak hazırlanan YouTube Bumper reklamlarının 6 saniyelik kısa reklamlar olması, markalar tarafından ilk etapta yadırganmasını beraberinde getirdi. Ancak sadece 6 saniyede bile reklamlarla nasıl bir başarı elde edilebileceğinin fark edilmesi de uzun sürmedi. Her gün milyonlarca videonun izlendiği bu platformda uzun reklamlar kullanıcıların ilk 5 saniyeden sonra geçmesine neden oluyor. 


Devamı için tıklayınız ...
YouTube Video Reklam Başarılı 5 Örnek

YouTube’da reklam vererek başarılı olmak istiyorsanız daha önce YouTube’da yayınlanmış reklamlara göz atarak da fikir sahibi olabilirsiniz. Markalara yön verenler, metin yazarları ve yazılımcıların favorilerine giren bazı reklamlar sayesinde kendi özgün fikirlerinizi sizler de oluşturabilir, ürün ve hizmetlerinizi daha iyi bir şekilde insanlar ile paylaşabilirsiniz.

Geçtiğimiz 10 yılın en iyi reklamları arasına giren Nike “Winner Stays” ve Volvo’nun “Epic Split” videoları en başarılı YouTube video reklamları arasında yer alıyor. Bu iki reklamın 10 yılı aşkın süredir popüler olmasının sebebi ise reklamdaki mesajların kısa ve net bir şekilde verilmesi oluyor. 


Devamı için tıklayınız ...