2019/4 Blog Arşivi

Yandex Harita Reklamcılığı Büyüyor

En hızlı büyüyen arama motorları arasındaki Yandex, navigasyon uygulaması ile de milyonlarca kişiye hitap etmeyi başarıyor. Dijital reklamların vazgeçilmez bir parçası haline gelen “Harita” reklamları da geniş kitlelere ulaşabilmeniz ve marka bilinirliğinizi artırabilmeniz için sizlere destek sunuyor. Yıllar içerisinde kullanıcı kitlesini koruyan Yandex şehir ve trafiğe uyum sağlayan Harita özelliği ile kullanıcıların beğenisini toplamaya devam ediyor. 


Devamı için tıklayınız ...
Sayfanızın İlk Ziyaretçiye Hızlı Açılması Önemli mi?

Sayfanızın ziyaretçilere hızlı bir şekilde açılması SEO açısından da önemlidir. Site açılış hızı optimizasyonu insanların beklemek istemedikleri hızlı tüketim çağında büyük bir öneme sahiptir. Yapılan araştırmalar 100 kullanıcıdan 47’sinin internet sayfasının açılma hızının 2 saniyeden daha az olmasını beklediğini ortaya koymuştur. Sitenizde yer alan görsellerin, metinlerin ve animasyonların 2 saniyelik süre içerisinde yüklenmesi ve kullanıma hazır hale gelmesi gerekmektedir.


Devamı için tıklayınız ...
Google Benim İşletmem Hesabınız için 5 Önemli Tavsiye

Google Benim İşletmem hesabınızı oluşturduktan sonra bazı belli başlı detaylara dikkat etmeniz gerekebilir Hesabınızı optimize ederek bu hesabınız ile daha verimli çalışmalar sergilemeye başlayabilirsiniz. Doldurmanız gereken hayati bilgiler ile dolu olan Google Benim İşletmem hesabınızı yanlış şekilde oluşturduğunuz zaman yerel SEO çalışmalarınızı da olumsuz yönde etkileyebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki detayları göz önünde bulundurmanız tavsiye edilmektedir.


Devamı için tıklayınız ...