2019/3 Blog Arşivi

Yandex ve Google Haritalar Yer Ekleme Püf Noktaları

Günümüzde bir işletmeyi bulmak için ilk başvurulan kaynaklar arasında navigasyon uygulamaları yer almaktadır. Bir adres bulmak isteyen kişiler genellikle haritalara bakarak bu adresi bulurlar. Bu sebeple, Yandex ve Google gibi popüler arama motorlarının haritalarına kayıt yaptırmanız gerekmektedir. 

Harita arama sonuçlarında yer almak istiyorsanız bazı aracılara ihtiyacınız olabilir. Harita kaydı için internet sitenizin sorunlarını tamamen halletmeniz gerekiyor. SEO çalışmaları yapılmış bir site sahibi olmanız kayıt yaptırabilmeniz için sizi avantajlı duruma getirir. Başvurunuz sonrasında uygun olmayan bir durum ortaya çıkar ise bu durumun düzeltilmesi talep edilebilir. Sorunlar düzenlendikten sonra işlemlerinize başlanmaktadır.


Devamı için tıklayınız ...
Popüler 5 Instagram Reklam Hatası ve Çözümü

Instagram’da reklam vererek daha geniş kitlelere erişebilirsiniz. Ancak reklam vereceğiniz zaman uzak durmanız gereken bazı reklam hataları bulunmaktadır. Sosyal medyayı kullanarak ürün ve hizmetlerinizi ya da kişisel sayfalarınızı tanıtmak istiyorsanız bu konuda detaylı bir araştırma yapmanız da gerekiyor. Instagram’daki hatalı reklamları inceleyerek daha doğru şekilde reklam verebilmenin püf noktalarını sizler de öğrenebilirsiniz. 


Devamı için tıklayınız ...
İnternet Reklamlarınızda Yapay Zeka Dönemi

Dijital pazarlama dünyasında artık neredeyse her gün bir yenilik daha yaşanıyor. Dünya çapında büyük tartışmalara yol açan yapay zekaların bu defa reklam dünyasına adım atacağı gündeme geldi. Dönüşüm oranlarının yükseltilebilmesi için de çalışan Google, otomasyon ve makine öğrenimini kullanabilecek AdWords çalışmalarını sürdürüyor.

Makine öğrenimi uygulamaları sayesinde AdWords artık yapay zeka tarafından da yönetilebilecek. Bu konuda açıklamalar yapan Google, yapay zekaların yaratılabilmesi için doğrudan kod geliştirmek yerine yapay zekaların kendi kendilerine kodları öğrenebileceği bir sistem geliştirmek istediklerini söylüyor. Peki internet reklamlarında yapay zekaların kullanılması ne gibi avantajlar sağlayacak?


Devamı için tıklayınız ...