2014/01 Blog Arşivi

Sosyal medya ve dijital pazarlama alanındaki en popüler sitelerden biri olan Webrazzi, kullanıcılarına yaptırdığı oylamalarla en sevilen markaları belirledi. 2013 yılının en iyilerinin belirlendiği yarışmada; “Yılın En İyi İş Arama Sitesi” seçilen Kariyer.net, oyların %59'una sahip oldu.

4 yıldır üst üste en iyi seçilen marka, Ipsos tarafından yapılan araştırmaya göre de; “En sevilen dijital marka” oldu. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yusuf Azoz: “Yaptığımız büyük teknolojik altyapı yatırımları ve geliştirme faaliyetleriyle sistemimizi her geçen gün daha da güçlendirerek kullanıcılarımızın beğenisine sunuyoruz.” diyerek, kazanılan başarı için çok çalıştıklarını vurguladı.


Devamı için tıklayınız ...

Türkiye'nin önde gelen GSM operatörlerinden Turkcell, 2014 yılında medya ajansını değiştirme kararı aldı. En çok reklamveren markalardan biri olan Turkcell'in bu kararı, medya ajanslarını da heyecanlandırdı.


Devamı için tıklayınız ...

Ipsos Araştırma Şirketi tarafından 2009 yılından bu yana yapılan Türkiye'nin Love Brand'leri araştırmasının bu seneki sonuçları belli oldu.


Devamı için tıklayınız ...

Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası için hazırlıklara başlayan Coca Cola, Dünya Kupası'na özel asarladığı şişelerini tüketicinin beğenisine sundu.


Devamı için tıklayınız ...

Bilkom'da Pazarlama İletişimi Yöneticisi olarak görev yapan Azade Çerkezoğlu Çavuş, İş Geliştirme ve Kurumsal İletişim departmanı yöneticiliğine atandı.


Devamı için tıklayınız ...

Amerika'daki bir turizm ajansı tarafından hazırlanan reklam afişi, kara kışı fırsata çeviren bir pazarlama örneği niteliğinde olmuş.


Devamı için tıklayınız ...

Avea'nın reklam serileri için kılıktan kılığa giren ünlü komedyen Ata Demirer, yeni reklam filmi için bu kez de balıkçı oldu.


Devamı için tıklayınız ...

Yılların meyve suyu markası Meysu, uzun bir çalışmanın ardından kutularının yeni tasarımını tüketicisiyle buluşturdu.


Devamı için tıklayınız ...

İletişim ve pazarlama alanındaki başarısını artıran Digiturk, 2013 yılının en başarılı markaları arasında yer aldı. Televizyon izleme alışkanlıklarımızı değiştiren Digiturk, MediaCat Dergisi'nin Ocak 2014 sayısında en başarılı markalar listesindeki yerini aldı.

‘Dilediğin zaman, dilediğin yerde' uyugulamasıyla, izleyicilere yepyeni bir televizyon izleme alışkanlığı kazandıran Digiturk, “Hayallerine dokun” mottosuyla da 2013 yılının en çok hatırlanan şarkılardan biri oldu. Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil'in rol aldığı reklamları ile başarısını katlayan Digiturk, 2013 yılının en çok konuşulan reklamlarına imza attı.


Devamı için tıklayınız ...

İş bankası'nın reklam serileri için kameralar karşısına geçmeye devan eden ünlü komedyen Cem Yılmaz, serinin yeni filmi ile izleyenlerin karşısına çıktı.


Devamı için tıklayınız ...