2013/12 Blog Arşivi

Campaign Türkiye'nin internet sitesinde, 2013 yılının en çok okunan haberleri belirlendi.


Devamı için tıklayınız ...

Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi)'nün düzenlediği, yiyecek ve içeceklerin tatlarına kalite puanı verilen yarışmada, Selva Makarna ‘üstün lezzet ödülü' aldı.

En ünlü şeflerin tattığı Selva Makarna, 3 yıldız alarak, ödüle layık görüldü. Uluslar arası ödüle layık görülen Selva Makarna'nın Genel Müdürü Mehmet Karakuş, “Selva Gıda olarak tüketicimize en kaliteli ürünü en iyi lezzette sunmak her zaman ilk hedefimiz olmuştur. Bu nedenle 25 yıldır tüm ürünlerimizi Konya ovasında yetişen en kaliteli durum buğdayıyla üretiyoruz. Tüketici artık damak tadına çok daha fazla önem veriyor. Selva Makarna bu ödülle, tüketicisine üstün lezzet garantisini vermiş oluyor” dedi.


Devamı için tıklayınız ...

Ünlü oyuncu Burak Özçivit'in yeni yılda Pepsi'nin reklam yüzü olacağı, Pepsi'nin resmi Twitter hesabından duyurulmasının ardından kısa bir süre geçmeden, ünlü oyuncuyu Pepsi'nin yeni reklam filminde gördük.


Devamı için tıklayınız ...

Teknosa'nın televizyonlarda dönmeye başlayan yeni reklam filminin mottosu: “Teknoloji Hayatın Yerini Tutmaz”, teknolojinin önemli olduğunu ama hayattaki bazı anların güzelliğini teknolojinin bile yakalayamayacağını vurguluyor.


Devamı için tıklayınız ...

İnternet dünyasının 2013 yılındaki en iyilerini seçmek için ‘Webrazzi Ödülleri 2013' yarışı başladı. Yılın en iyilerinin ödüllendirildiği yarışma için oylama başladı. Facebook, Twitter ve LinkedIn gibi sosyal ağlardan giriş yaparak oy verebilirsiniz.

30 farklı kategoriden oluşan yarışmada; “Yılın Yeni Web Girişimi”, “Yılın EN Yenilikçi Web Girişimi”, “Yılın Web Girişimi” , “Yılın Oyun Şirketi”, “Yılın Mobil Oyunu”, “Yılın Ödeme Sistemleri Girişimi”, “Yılın Web Girişimcisi”; “Yılın Yatırımcısı”, “Yılın Teknoloji Ürünü”, “Yılın Video Sitesi”, “Yılın Haber Sitesi”, “Yılın Spor Sitesi”, “Yılın E-ticaret Sitesi”, “Yılın Moda odaklı e-ticaret sitesi”, “Yılın Teknoloji Odaklı E-Ticaret Sitesi”, “Yılın Ev Dekorasyon Odaklı E-Ticaret Sitesi”, “Yılın Sinema Sitesi”, “Yılın Online Müzik Servisi”, “Yılın Seri İlan Sitesi”, “Yılın İş Arama Sitesi”, “Yılın Arkadaşlık sitesi”, “Yılın Online Bahis Sitesi”, “Teknolojiyi En İyi Kullanan Banka”, “Yılın Mobil Uygulaması”, “Yılın Yabancı Mobil Uygulaması”, “Yılın Dijital Ajansı”, “Yılın Dijital Pazarlama Kampanyası”, “Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Marka”, “Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Ünlü Kişi”, “Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Spor Kulübü” alanlarında ödül verilecek.


Devamı için tıklayınız ...

2013 yılında markaların en çok izlenen viral reklamları belli oldu.

Cornetto'nun viral reklamı 30 milyona yakın bir tıklama alarak yılın en çok izlenen viral reklamlardan biri oldu. Şarkıcı Yalın'ın, marka için bestelediği ‘Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda' isimli film müziği, gençler tarafından oldukça sevildi.

Bir diğer viral reklam da Teknoloji ürünleriinin satışını yapan Teknosa'dan geldi. “Son teknoloji anneler” adıyla yayına giren reklam, annelerin tüm teknolojilere sahip olduğunu eğlenceli bir dille anlatmış. . “Son teknoloji anneler” 50 milyona yakın izlenme sayısıyla, en sevilen viral reklamlardan biri oldu.


Devamı için tıklayınız ...

Ülker markasının sahibi Yıldız Holding A.Ş yeni bir atılım gerçekleştirerek bünyesine yeni bir marka daha kattı.


Devamı için tıklayınız ...

Fast food gıda sektörünün önemli isimlerinden McDonald's, geçtiğimiz günlerde internet sitesinde yer alan bir ileti ile herkesi şaşırttı. İnsan kaynaklarının web sitesinde yer alan ileti, fast food yiyeceklerin kolay ulaşılabilir ama sağlıksız olduğu yönündeydi.


Devamı için tıklayınız ...

Geçmişte uzun yıllar Beşiktaş Spor Klubü'nün sponsoru olan Beko, 2003 yılında bu sponsorluktan vazgeçmişti. Yıkkar sonra tekrar Beşiktaş'ın forma sponsoru olmaya hazırlanan Beko, Arçelik'e ait bir marka olduğu için formaların ön kısmında Arçelik, arka kısmında ise Beko yazısı yer alacak.


Devamı için tıklayınız ...

Muhteşem Yüzyıl Dizisindeki Hürrem Sultan rolüyle tanıdığımız oyuncu Meryem Uzerli, ‘tükenmişlik sendromu' yaşıyorum diyerek diziyi bırakmış ve Almanya'ya geri dönmüştü.


Devamı için tıklayınız ...