2013/08 Blog Arşivi

Piyasaya oldukça hızlı bir giriş yapan n11.com, gerek internet üzerinden gerekse Televizyondan verdiği reklamlarla hedef kitlesini büyütmeyi amaçlıyor.

Özellikle kadın tüketicilerini sevindirecek bir haber ile karşımıza çıkan firma, “30 günlük koşulsuz şartsız iade” kampanyasını hayata geçirdi. Reklam yüzü Yasemin Allen ile kamera karşısına geçen n11.com, bu kez reklam filminde ünlü oyuncu Ayşen Gruda'yı da seyirciyle buluşturdu. Kapı komşusu olan Yasemin ve Ayşen; aynı elbiseyi alarak pişti olur. Bunun üzerine siparişini iade etmek isteyen Yasemin, 30 günlük iade seçeneğini görünce sevinçten havalaar uçar.


Devamı için tıklayınız ...

Qatar Airways FC Barcelona ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzalaması üzerine, Barselona'lı futbolcularla yeni bir reklam filmi çekti.


Devamı için tıklayınız ...

Özellikle yetişkinler için SEK markası tarafından yapılan reklam filmi, sütün keyif için içilmesi gerektiğini söylüyor


Devamı için tıklayınız ...

Cips markası Patos yeni reklam filmiyle tüketicilerini gülümsetti. Ünlü oyuncu Ezgi Mola ile çekilen reklam filminde, son günlerin çok konuşulan konusu “tükenmişlik sendromu” işlendi.


Devamı için tıklayınız ...

RTÜK Başkanı Davut Dursun, son günlerde izleyicilerden gelen şikayetleri daha detaylı incelediklerini ve şikayetlerle ilgili sorunları daha hızlı çözüme ulaştırabilmek için reklamlara yeni düzenlemeler getireceklerini söyledi.


Devamı için tıklayınız ...

2005 yılından itibaren Türkiye'de hizmet vermeye başlayan spor mağazası zinciri Sportive, yeni iletişim ajansını seçti.

Nike, Adidas, Puma, Reebok, The North Face, Columbia, New Balance, Lacoste, Onitsuka Tiger, Converse, Asics, Skechers ve Quiksilver gibi birçok markanın satışını sunan Sportive; artık Grup 7 İletişim Danışmanlığı ile çalışmalarını yürütecek. Grup 7 İletişim; kurumsal itibar yönetimi, pazarlama iletişimi, sosyal sorumluluk ve sponsorluk iletişimi gibi konularda Sportive'e hizmet verecek.


Devamı için tıklayınız ...

Acer bilgisayar yeni kreatif ajansı arayışını bitirdi. F&C Medya Grup bünyesinde yer alan Tezahürad Rekalm Ajansı ile çalışmaya başlayacağını bildiren Acer, Eylül ayından itibaren yeni kreatif ajansıyla yoluna devam edecek.


Devamı için tıklayınız ...

Her yıl gelenekselleşen Rock'n Coke müzik Festivali bu yıl, 6-8 Eylül tarihleri arasında yapılacak.


Devamı için tıklayınız ...

Publicas PR tarafından başlatılan sosyal medya kampanyasıyla, 25 şanslı çift Murat Boz konserine ücretsiz gitmeye hak kazanacak.


Devamı için tıklayınız ...

Reklam kurulu tarafından bu yıl incelenen 635 reklamın %94'ü yasalara aykırı olarak belirlendi.

1 Ocak-19 Ağustos 2013 tarihleri arasında reklam kuruluna tam 1004 adet şikayet yapıldı. Bunların %36'sı kurum ve kuruluşlardan, %33'ü tüketicilerden ve %13'ü de rakip firmalardan yapıldı. Yasalara aykırı bulunan 230 reklama para cezası verilirken, en çok ceza alan sektör gıda sektörü oldu.


Devamı için tıklayınız ...