2012/05 Blog Arşivi

Pozitif PR, portföyüne Türkiye'nin ilk yerel marketler zinciri olan İSMAR ile İstanbul'un en büyük açıkhava etkinlik mekanı EVENT GARDEN'ı ekledi.

Tazefikir bünyesinde faaliyet gösteren ajansın müşteri listesinde İstanbul Devlet Tiyatroları, Cumberland ve CiV Hayat Sigorta gibi isimler bulunuyor.


Devamı için tıklayınız ...

Beş yıldan bu yana aylık olarak çıkarılan Braille alfabesi baskılı “Görülmeyen Gazete” duyarlı firmalardan reklam desteği bekliyor.

Çıktığı 2007 yılından bu yana yoğun ilgi gören gazete, Saime Oğuzhan başkanlığında 7 kişilik bir ekiple hazırlanıyor. Gün geçtikçe artan maliyeti karşılayamayan Oğuzhan, kamu kurumları ve özel sektörden sponsorluk ve reklam desteği beklediklerini belirtti. Saime Oğuzhan, yaptıkları iş dolayısıyla tebrik ve takdir aldıklarını ancak bugüne kadar hiçbir firmanın reklam vermeye yanaşmadığını söyledi.


Devamı için tıklayınız ...

Sitesinde reklam yayınlamayan Pinterest, Women's Health adlı derginin oyununa geldi. Okurlarından Forevermark Diamonds adlı firmanın görselleriyle birlikte Sparkling Summer adlı bir başlık oluşturmalarını isteyen dergi, onları bunun karşılığında özel bir partiye davet etti. Bu reklama farkında olmadan imkan sağlayan Pinterest gizli reklamın kurbanı oldu.

Site ve derginin ortaklığı sonucu reklamdan çift taraflı kazanç sağlanması beklenirken Pinterest'te bu ortama zemin hazırlamış oldu.


Devamı için tıklayınız ...

Çeşitli sektörlerde tanıtım ve pazarlama alanlarında çalışan Salim Kısa, Bando Ajans adı altında reklam faaliyetleri yürüteceği yeni bir ajans kurdu.

Başkent reklam piyasasına yeni bir soluk getirmesi beklenen ajansın reklam – tanıtım, organizasyon-etkinlik, kurumsal kimlik, ve iş geliştirme-danışmanlık alanında hizmet vermesi bekleniyor.


Devamı için tıklayınız ...

Haber kanalı NTV ve ntvmsnbc'nin Twitter hesabı, 1 milyon takipçiye ulaşarak bir rekora imza attı.

Sıcak haberleri yakalamak için birçok insanın kullandığı Twitter'daki iki kanalın ortak hesabı olan .@ntv, birçok haber kanalı ve gazetesini geride bırakmayı başardı.


Devamı için tıklayınız ...

Anadolu Sigorta'nın Genel Müdürü aynı şirkette müdür yardımcısı olan Musa Ülken oldu. 87 yıldır sigorta alanında hizmet veren Anadolu Sigorta, tarihinde bir ilke imza atarak ilk kez kendi içinde yetişen bir ismi genel müdürlük görevine getirdi.

1953 yılında Tarsus'ta dünyaya gelen Mustafa Ülken, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İktisat-Maliye Bölümünden mezun oldu. İş hayatına 1978 yılında Anadolu Sigorta Hasar Müdürlüğü'nde başlayan Ülken, şirketin çeşitli kademelerinde görev yaptı.


Devamı için tıklayınız ...

Algida'nın Tv reklamlarının ardından dijital uygulaması için objektif karşısına geçen Burcu Esmersoy, birbirinden renkli kılıklara girdi.

Algida'nın dijital uygulaması için bilgisayar karşısına geçen Esmersoy, hayranlarına gizli itiraflarda bulundu. “Burcu ile Ferahlatan Gerçekler” adlı uygulamada Ermersoy, kendi hakkkında kimsenin bilmediği tüyolar verdi. Yemek yapmayı sevmediği, sabahları yataktan kalkamadığı ve kopya çekemeiği gibi özel bilgileri paylaşan Esmersoy, reklamda bir şeytan bir melek oldu.


Devamı için tıklayınız ...

Acıbadem Fulya Hastanesi'nin Kurumsal İletişim ve Pazarlama Sorumluluğu görevine Gözde Tümel getirildi.


Devamı için tıklayınız ...

İstanbul Boğazını süsleyecek 3. köprüyü Fransız mimar Michel Virloguex tasarlayacak. Michel Virloguex daha önce Fransa'da bulunan Normandiya Köprüsünü çizmişti.

Yapımının 3 yıl sürmesi planlanan köprünün ihalesini İçtaş - Astaldi ortaklığı almıştı.


Devamı için tıklayınız ...

Coca-Cola, Türkiye'deki en büyük kapasiteye sahip Bursa fabrikasını tanıttı. İçecek firmasının yıllık 1,1 milyar litre kapasiteli fabrikasında firmanın tüm ürünleri üretilebiliyor.

Fabrika tanıtımda bir açıklama yapan firmanın Kurumsal İlişkiler Müdürü Aykan Gülten, ''CCİ, 10 ülkede 20 fabrikası ile 360 milyona yakın tüketici kitlesine gazlı içeceklerin yanı sıra meyve suyu, su, enerji ve sporcu içecekleri ile gazsız içecekler kategorisinde zengin bir ürün portföyü sunuyor. Faaliyet gösterdiği 10 ülkede yılda 14 milyar bardak içecek sunan CCİ'nin, 315 bini Türkiye'de olmak üzere 690 bin satış noktası bulunuyor'' dedi.


Devamı için tıklayınız ...