Instagram En İyi Sponsorlu Video Paylaşım Örnekleri

200 milyonu aşkın aktif kullanıcıya sahip olan Instagram, günümüzde reklam kampanyaları için en fazla tercih edilen platformlar arasında bulunuyor. Dijital mecralarda reklam için sık sık tercih edilen Instagram’da sponsorlu video paylaşımları da dikkat çekiyor. Büyük-küçük tüm markalar tarafından geliştirilen bu reklamlar sayesinde markalar ürün ve hizmetlerini geniş kitlelere yayabilmeyi başarıyorlar.

Levi’s 

Instagram sponsorlu video paylaşımlarını en iyi kullanan markalar arasında yer alıyor. Ferahlatıcı ve daha net algılanabilir görseller ile videolar oluşturan Levi’s aynı zamanda yayınladığı video paylaşımlarını hashtagler kullanarak da destekliyor. İnsanların birbirleriyle etkileşim içerisinde olmasını hedefleyen Levi’s, video üzerinde kullandığı reklam metinleriyle de dikkat çekiyor. Metinlere büyük bir özen gösteren markanın başarısının sırrının ise bu metinler olduğu söyleniyor.

Michael Kors

Stratejik adımları ile tanınan Michael Kors markası da Instagram’daki video paylaşımları ve reklamlarını kullanan markalar arasında yer alıyor. Videolarındaki görselleri diğer markalara göre biraz daha karmaşık seçen marka, karmaşık videolar ile de başarıya ulaşılabileceğini yaptığı çalışmalar ile gözler önüne seriyor. Michael Kors markasının uyguladığı reklamların birbirleriyle olan ortak noktası ise insanların duygularına hitap etmesi oluyor. 300.000 beğeni almayı başaran ünlü marka son yılların en başarılı reklamlarını yayınlayan markalar arasında bulunuyor.

Ben & Jerry’s

Instagram platformunda eğlenceli ve yaratıcı reklamlar ile dikkat çeken ünlü marka, kusursuz reklam çalışmaları ile milyonlarca kişinin beğenisini kazanıyor. Markanın paylaştığı sponsorlu videolardan sonra markaya 60.000’i aşkın yeni takipçi geliyor. Ben & Jerry’s markası diğer tüm markalara göre en fazla geri dönüşüm alan markalar arasında bulunuyor. Kullanıcıları ile etkileşim halinde olmayı seven ünlü marka düzenli olarak yayınladığı içerikleri ile hedef kitlesine en iyi şekilde hitap edebilmeyi başarıyor. 

Sizler de Instagram’da sponsorlu video paylaşımları yaparak hedef kitlenize hitap etmeyi başarabilirsiniz. Ancak bu konuda tecrübesiz olduğunuzu düşünüyorsanız, profesyonel destek almaktan da kaçınmamalısınız. Profesyonel destek aldığınız zaman video paylaşımlarınız ile hedef kitlenize daha iyi bir şekilde yakınlaşabilir ve dönüşüm oranlarınızı artırabilirsiniz.

Arşiv